August Storm B.V. gaat besturing leveren voor WKK’s bij Laurentius Ziekenhuis Roermond

August Storm B.V. is verheugd om mede te delen dat Stichting Laurentius Ziekenhuis in Roermond het STORM MOTOR MANEGEMENT SYSTEEM heeft gekozen tot besturingssysteem voor haar 2x Waukesha WarmteKracht units, 1x Cummins Noodstroomdiesel en Algehele Hoofdbesturing voor de controlekamer.

Het nieuwe systeem dat is voorzien van ultramoderne Siemens plc besturing vervangt daarmee het 25 jaar oude en tevens sterk verouderde besturingsysteem van Topec.

Gepersonaliseerde visualisatie (zie onder)  geeft de gebruiker de mogelijkheid om alle kritische parameters aan alarmmeldingen te koppelen en tevens te trenden.

Het had even wat voeten in aarde maar uiteindelijk viel na een lange selectieprocedure toch de keuze op Storm.  August Storm B.V. verzorgt al sinds enkele jaren het onderhoud en revisiewerkzaamheden aan de WKK units, tot groot genoegen van de klant Laurentius Ziekenhuis.

De motoren lopen nu van onderhouds- tot onderhoudsbeurt, aldus het hoofd van de technische dienst Peter Rokx.

STORM Motor Management.png

In de lente van 2019 wordt dit project gerealiseerd. Dit laten wij uiteraard niet onopgemerkt aan u voorbij gaan.
 
Voor meer informatie over complete ombouw van uw huidige motormanagement, neem dan gerust contact op met Jos Struker op +31 85 0777 643.

Ga terug