STORM 24/7 SERVICE

Beste klant,

We willen U hieronder graag wat belangrijke informatie geven over onze 24/7 Service

Het 24/7 Service nummer is buiten kantooruren (08:00  -17:00) een noodnummer. Het geeft U als klant de mogelijkheid calamiteiten direct te melden met als doel STORM direct voor U in actie te laten komen.

Hulp als zelfhulp
In eerste instantie is het 24/7 Service nummer buiten kantooruren bedoeld om U met raad terzijde te staan bij het oplossen van een storing.
We willen met U samen het technische probleem lokaliseren en indien mogelijk direct telefonisch oplossen. Bij komplexe technische problemen zal in samenspraak met U een service bezoek gepland worden.

We willen U vriendelijk vragen om:

  • het noodnummer alleen te gebruiken als het echt nodig is
  • alleen buiten kantooruren te bellen als het verhelpen van de storing echt niet tot  de volgende ochtend kan wachten.
  • dit nummer niet buiten kantooruren te bellen bij vragen om geplande service bezoeken te wijzigen, omdat dit niet kan daar de dienstdoende monteur geen inzicht in de dagelijkse planning heeft

Kosten Service nummer 24/7
Het bellen naar het 24/7 Service nummer buiten kantooruren is voor U in eerste instantie kosteloos, buiten uw eigen telefoonkosten.
Bij telefonsiche technische ondersteuning langer dan 15 minuten wordt een vast bedrag van EUR 120,00 in rekening gebracht.
Bij uitrukken buiten kantooruren worden daarnaast de arbeids- en reiskosten van de monteur berekend volgens de geldende tarieven.

U kunt ons altijd bereiken op:

  • +31 85 0777 645

We danken U voor uw begrip!

Uw STORM 24/7 Team