Over onsDe STORM groep is één van de grootste OEM onafhankelijke service bedrijven in Europa voor verbrandingsmotoren van alle fabrikaten tussen 100 en 7.000 kW. De hoofdvestiging van de STORM groep is gevestigd in Spelle, 30 km over de grens bij Oldenzaal.

August Storm B.V. is een 100% dochteronderneming van August Storm GmbH & Co. KG en opereert in Nederland vanuit de vestiging in Waardenburg..

Core business

Onze core business is het onderhoud, de reparatie en revisie van bestaande, multi-brand gasmotoren in warmtekrachtkoppeling (WKK) installaties. Landelijk verzorgen wij het complete onderhoud van een groot aantal WKK installaties voor klanten uit diverse sectoren. Van glastuinbouw en biogassector tot de gezondheidszorg en vuilverbranding. En van mechanisch en elektrisch onderhoud tot het onderhoud van de randapparatuur.

De mensen bij STORM

De mensen bij STORM zijn gedreven en deskundig. Zij hebben veel ervaring en kennis van diverse typen motoren.  Hun kennis gaat verder dan de OEM leverancier. De mensen van STORM spreken de taal van de klant en zij denken met de klant mee. De afspraken zijn duidelijk en transparant, de communicatie helder. STORM volgt de laatste ontwikkelingen op haar gebied op de voet en adviseert klanten in de meest brede zin van het woord.

‘Wij zoeken altijd een oplossing’ is de slogan van Martijn van den Heuvel. Hij leidt het operationele team van monteurs: mensen met gedegen kennis en kunde van multi-brand WKK installaties en specifiek van Jenbacher, Waukesha en MWM motoren. Onze monteurs begrijpen dat de betrouwbaarheid van motoren valt of staat met deskundig onderhoud. Zij geven aanvullend advies om onnodige stilstand en extra kosten te voorkomen.

Service van STORM

  • Op maat gemaakt voor de klant

  • 24/7 service

  • Onderhoud, reparaties en revisie in huis of op locatie

  • Alle gangbare onderdelen van diverse motormerken, zoals Jenbacher, Waukesha en MWM leverbaar uit voorraad

  • Korte lijnen

 

Meer informatie over onze groep vindt u hier