Partners

 

August Storm GmbH & Co. KG, Germany

August Storm GmbH & Co. KG is met meer dan 300 medewerkers het grootste bedrijf in de groep en gevestigd in Spelle, direct aan de grens bij Enschede. Dit bedrijf wordt geleid door de heer Bernard Storm.

www.a-storm.com

Wulf Johannsen KG GmbH & Co., Kiel

Het familiebedrijf Wulf Johannsen KG GmbH & Co., Kiel is opgericht in 1932 en in 1988 overgenomen door de STORM groep. De algemeen directeur van Wulf Johanssen is de heer Jan-Willem Storm.

www.wulf-johannsen.de

S&L Energie-Projekte GmbH, Spelle

S&L is de distributeur van Waukesha voor de meeste landen in West-Europa. Daarnaast levert S&L project management bij de realisatie van nieuwe energieprojecten.

www.sl-energie.com

ScanDiesel GmbH, Bremen

ScanDiesel is de distributeur voor innovatieve en wereldwijd bekend en geaccepteerd dieselmotoren van AGCO Power, Scania, Nanni, Mitsubishi en JCB Power Systems. Tevens verzorgt ScanDiesel de levering van hoogwaardige componenten zoals de motorcontrole eenheden van SICES und GAC.

www.scandiesel.de

WJ POWER GmbH, Kiel

Ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van onderdelen van gasmotoren met een vermogen van 38-150 kW.

www.wj-power.de

CMG International GmbH, Spelle

CMG is een service provider op het gebied van management, business development, kwaliteitsmanagement, ICT en marketing. Deze diensten worden binnen de groep door alle bedrijven benut.

www.cmg-international.com